Tarieven

Wij hanteren een transparant licentiemodel. Geen verborgen kosten, geen meerjarige contracten. Eenvoudig gezegd: simpel en eerlijk. Daarbij bieden wij een aantrekkelijke korting voor scholenstichtingen.

In tegenstelling tot andere ouderportalen heeft onzeleerling.nl één vast bedrag voor álle functionaliteiten. Wij rekenen geen meerprijs voor bepaalde onderdelen, juist omdat de kracht van onzeleerling.nl de totale stroomlijning van de communicatie tussen uw school en de ouders is.

Als uw volledige scholenstichting gebruik gaat maken van onzeleerling.nl, bieden wij u een aantrekkelijke korting aan. U stelt vertrouwen in ons, en daar mag dan ook iets tegenover staan. Daarbij zijn contracten altijd jaarlijks opzegbaar en kunt u vrijblijvend 60 dagen gratis onzeleerling.nl proberen.

Omschrijving Individuele school Scholenstichting
Absenties verwerken Ouders kunnen leerlingen online ziek melden, met ingebouwde fraudedetectie.
Agenda Centrale, individuele agenda voor elke ouder, met activiteiten van de school en individuele afspraken met de leerkracht.
Berichten Digitaal postvak met alle berichten van de school, de groep en één op één communicatie met de leerkracht.
Gespreksplanner Snel en gemakkelijk oudergesprekken en overlegmomenten tussen leerkrachten en ouders plannen.
Rapporten Digitale toegang tot de rapporten van ouders, direct uit het leerlingvolgsysteem.
Omschrijving Individuele school Scholenstichting
Synchronisatie met Rovict ESIS Rovict brengt hier licentiekosten voor in rekening Rovict brengt hier licentiekosten voor in rekening
Synchronisatie met dotcomschool SchoolOAS Zo spoedig mogelijk Zo spoedig mogelijk
Synchronisatie met ParnasSys Zo spoedig mogelijk Zo spoedig mogelijk
Omschrijving Individuele school Scholenstichting
onzeleerling.nl iOS / Android app Mobiele app voor ouders, voor gebruik op iOS en Android toestellen. 2015 2015
Koppeling met telefooncentrale Koppeling met telefooncentrale van school, zodat inkomende gesprekken nog efficiënter kunnen worden afgehandeld. Zo spoedig mogelijk Zo spoedig mogelijk
Koppeling met schoolbibliotheek Volledige integratie met het bibliotheekpakket van onzeleerling.nl, speciaal voor het basisonderwijs. Medio 2015 Medio 2015
Aansluitkosten Gratis Gratis
Prijs per leerling, per jaar € 2,69 € 1,99
Contracttermijn 12 maanden60 dagen vrijblijvend proberen 12 maanden60 dagen vrijblijvend proberen
Bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Welk tarief geldt voor u?

Wilt u weten welk tarief voor u van toepassing is? Het scholenstichting tarief geldt als u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U neemt onzeleerling.nl af voor alle scholen die bij uw bestuur zijn aangesloten. Hiervoor berekenen wij de licentiekosten op basis van het totaal aantal leerlingen dat onder uw bestuur valt (volgens DUO);
  • De afname van onzeleerling.nl wordt vastgelegd in één mantelovereenkomst die voor alle scholen van uw bestuur gelijk is;
  • De contractuele ingangsdatum en contractperiode zijn voor alle scholen van uw bestuur gelijk;
  • Ondersteuning en voorlichting voor medewerkers van uw scholen verloopt gecentraliseerd.

Voldoet u niet aan alle voorwaarden? Dan geldt het individuele school tarief. Wilt u binnen een half jaar alle scholen van uw bestuur gebruik laten maken van onzeleerling.nl? Dan komt u misschien in aanmerking voor de instroomovereenkomst. Informeer naar de mogelijkheden.

U bent niet verplicht om onzeleerling.nl daadwerkelijk voor alle scholen van uw bestuur (tegelijk) in te zetten. Het is dus mogelijk om voor de economisch meest gunstige situatie te kiezen.

Breng uw ouders en school dichter bij elkaar

Wilt u ook gebruik gaan maken van onzeleerling.nl? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief, en wij houden u op de hoogte over de ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte 60 dagen gratis proberen - vanaf € 1,99 per leerling per jaar