Over ons

De dienst onzeleerling.nl is volledig in-house ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij een naadloze samensmelting van gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit verzorgen. Het resultaat? Een perfect product.

Wij ontzorgen uw schoolorganisatie volledig. Hoe? Simpel: het bedrijf MIDDAG is de drijvende kracht achter onzeleerling.nl, en heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties op maat, waarbij gebruiksvriendelijkheid het allerbelangrijkste is.

Door onze nauwe samenwerking met een van de grootste scholenstichtingen in Nederland, weten wij precies wat er speelt in het onderwijs en in de organisaties. Het resultaat? Een webapplicatie die de processen in uw organisatie vereenvoudigt, efficiënter en vooral leuker maakt.

Het team

Kim Verseijden Ontwerper E-mail LinkedIn
Vic D'Elfant Ontwikkelaar E-mail LinkedIn

Hosting

Wij garanderen een uptime voor onzeleerling.nl van 99,5%. Halen wij deze garantie niet? Dan leggen wij u persoonlijk uit waarom en krijgt u voor deze periode uw geld terug. Simpel.

Wij werken uitsluitend met de beste partijen samen. Zo wordt ons hosting verzorgd door True. Deze toonaangevende hostingprovider uit Nederland heeft de ISO 27001-certificering en NEN 7510-certificering voor gegevensbeveiliging, en ISO 9001-certificering voor kwaliteitsbewaking.

Wij beweren kortom niet alleen dat alles goed op orde is, het ís ook echt goed op orde. Ontzorging zoals het hoort.